Ny kollektion av Tanja Dianova

Ett Spännande Samarbete med Tanja Dianova: Skapande Av Nya Unika Mönster
Vi är stolta över att meddela vårt inspirerande samarbete med Tanja Dianova, en talangfull ingenjör, designer och formgivare med en passion för skapande. Med en imponerande bakgrund och mer än 20 år i Sverige har Tanja berikat vårt team med sin kreativitet och expertis för att ta fram nya och spännande mönster på våra produkter.
En Kreativ Kraft med Slavisk Charm och Svensk Finesse
Tanja Dianova, med slaviska rötter och en långvarig bosatt i Sverige, har en unik förmåga att förena olika kulturella inflytanden och skapa verk som talar till en bred publik. Hennes öga för detaljer och hennes djupa förståelse för designens värld gör henne till den perfekta samarbetspartnern för Lighten Your Home Scandinavia.
Nya Mönster för Tändstickor, Brickor och Mer
I samarbete med Tanja kommer vi att introducera en rad nya mönster och designelement till våra produkter. Från tändstickor till brickor och andra kvalitetsprodukter kommer Tanjas konstnärliga vision och estetik att ge en frisk och modern touch till vårt sortiment. Dessa nya mönster kommer att inte bara vara visuellt tilltalande, utan också reflektera Tanjas unika kreativa signatur.

Big Box Tändsticksaskar

Tänstiksaskar