-Cristina De Amaral, ägare & VD 

“Våra kvalitetsprodukter ska säkerställa och stärka

värdet av våra kunders varumärken.”

_

Advertising Space´s och LYD´s affärsidé:

Advertising Space och Lighten Your Day Scandinavia´s affärsidé är att som två seriösa aktörer på marknaden erbjuda säkerhetständstickor med eget tryck, samt att tillhandahålla andra högkvalitativa produkter inom Detaljhandel, Resale och Give Aways. Genom vår kunskap och kompetens erbjuder vi målgrupperna service och kundanpassade lösningar, med säkerhet och miljötänk som grundstenar. Våra kvalitetsprodukter ska säkerställa och stärka värdet av våra kunders varumärken.
_
_

Made By Sweden – Svenskt tänk, även ute i Europa

aretsforetag

Årets Företagare i Linköping 2011/2012

_

_

Kunskap och Kompetens

Vi har en unik kombination av tradition och innovation inom området marknadsföring och reklam. När Swedish Match 2006 sålde denna del av sin verksamhet vidare till Europe Match i Tyskland, hade jag arbetat på Swedish Match sedan tretton år, varav sex på Swedish Match Advertising Products. Jag blev då erbjuden att bli agent för dessa produkter i Sverige. Produktionen av tändstickorna sker inte längre i Swedish Match regi, men tillverkningen sker på samma fabrik som tidigare och man har behållit de anställda för att kunna dra nytta av deras erfarenhet och kunskap.
_

Säkerhet

Advertising Space AB och Lighten Your Day Scandinavia erbjuder:
Säkerhetständstickor, dvs kontrollerad låga och ingen glöd kvar efter antändning.
FSC® märkning på produkter med eget tryck.
– Vår tändsats är fri från svavel, kaliumklorat och zinkoxid.

Miljötänkande och miljöhänsyn

Våra produkter är både säkra och miljökontrollerade enligt EU:s förordningar! Vi på Advertising Space och Lighten Your Day Scandinavia anser att miljöhänsyn ska genomsyra alla organisationer, och som konkret bevis för att vi arbetar aktivt med dessa frågor använder vi enbart leverantörer godkända av Europeiska Kemikaliemyndigheten (ECHA). ECHA upprättades genom REACH-förordningen, som kontrollerar tillverkare och registrerar importörer av kemikalier för försäljning inom EU.
_

Vårt bidrag till en ren miljö

För att hålla sjöar och vattendrag rena så klorbleks ingen av kartongerna vi använder och både inner- och ytter asken går att få tillverkad av 100% återvunnet material – allt material är biologiskt nedbrytbart.
Virket för tändstickorna är gjorda av poppel och asp. Vår leverantör köper uteslutande virket från träindustrin med kravet på återbeskogning och förnuftig användning av våtmark. Tändsats är fri från svavel, kaliumklorat och zinkoxid.
Genom att använda miljövänlig råvara skyddar vi vår planet.
FSC® märkning på våra tändsticksaskar både för själva asken och för stickan finns att välja, läs mer under produktinformation.
Läs mer om Kemikaliemyndigheten och REACH här!
Information om Europe Match, vår huvudleverantör och REACH (PDF)

Leave a Reply