Te är en produkt som berör många sinnen och är förknippat med mjuka positiva värden.
Vi kan ta fram ert egna te, egna etiketter som ni kan använda för att sprida ert budskap och samtidigt som ni ger kunderna en härlig upplevelse så marknadsför ni er själva.
En värmande upplevelse som slutkonsument och förhoppningsvis ett positivt minne varje gång man tar en kopp te på jobbet eller hemma.

__

smaker och Kvalitét

hetchoklad_lös2

Bland alla de tusentals olika te blandningar som fanns har vi valt ut de ekologiska tesorterna. Samtliga teer håller mycket hög kvalité och smaksattamed naturliga smakämnen.

Tips om Tillagning

Några enklare tips som vi tycker är bra när du ska brygga ditt te. Mängden te, 1 tesked eller ca 2 gram te per kopp vatten. En kopp är ca 2dl vatten. Vattnet, smaken kan variera beroende på var man bor och vilket sorts vatten man har. Mjukt vatten ger generellt bättre smak än hårt (kalkrikt). Viktigaste grundregeln är att grönt te bör bryggas vid lägre temperaturer än svart. Svart te behöver högre temperatur för att smakerna skall utvecklas. Temperaturen på vatten sjunker ungefär 10 grader på 5 minuter.
Grönt te Bryggs vid ca 75 ºC, låt dra 2-3 minuter Svart te Bryggs vid 95-100 ºC, låt dra 3-5 minuter Vitt te Bryggs vid ca 75 ºC, låt dra ca 3-10 minuter Rött (rooibos) te Bryggs vid ca 95 ºC, låt dra 3 minuter eller efter smak. (gott även som iste)

Certifiering(PDF)

 

 

Leave a Reply