Låt vår produkt bära ert budskap

Marknadsföring med promotionsartiklar är en bevisat effektiv metod för att skapa varumärkespopularitet. Människor är mer tillmötesgående mot den som visar välvilja och generositet. Ni ger bort en gåva med er logotyp på. Vederbörande har då fått något av ert varumärke som den även får nytta och glädje av.

_

askar_

Fokus på kvalitet och service

Advertising Space AB är ett svenskägt företag och vårt kompromisslösa kvalitetstänkande är en central del av företagets filosofi. Våra viktigaste samarbetspartners är givetvis våra kunder och vi försöker ständigt att möta deras önskemål. Då vi finns i Sverige, med närhet till våra kunder, är vi tillgängliga och kan erbjuda en kvalitativ personlig service samtidigt som våra kvalitetsprodukter ska säkerställa och stärka värdet av våra kunders varumärken.

Gåvor för att bygga goda relationer med er målgrupp

Låt vår produkt bära ert budskap! Vi har produkter som du med säkerhet kan sälja eller ge bort med ditt varumärke.
Människor älskar gåvor och presenter. Att få en present av ett företag som både är användbar och glädjande skapar en stark relation mellan potentiella konsumenter och gåvosponsorn. Att sälja eller ge ut produkter med eget tryck är att av marknadens bästa sätt att förbättra sin generella PR.

Vårt produktutbud erbjuder ett säkert sätt att öka sin varumärkeskännedom och varumärkespopularitet. Ni borde prova det!

 

___________

_

kvalitativa produkter och helhetslösningar

Advertising Space har mångårig erfarenhet av reklamverksamhet, och tändsticksaskar och tändsticksplån med reklamtryck har alltid utgjort en viktig del av företagets marknadsföringsmix. Få produkter kan tävla med tändstickor i fråga om designflexibilitet och kostnadseffektivitet, något som jämfört med andra media gör dem till utomordentligt effektiva reklambärare. Vi är stolta över att kunna erbjuda säkerhetständstickor med eget tryck på den svenska marknaden.
_
Övriga produkter  är Wellness  produkter, Ekologiskt te, ekologiskt flingsalt, Wetex dukar , Ekologiska Ljus och tvålar, miljövänliga bordsunderlägg och brickor. Vi har även FSC®-märkta anteckningsböcker
Vi arbetar ständigt med att förnya vår produktportfölj, för att kunna bemöta våra kunders önskemål och vårt mål är att alltid erbjuda kundanpassade helhetslösningar som överträffar våra kunders förväntningar.

_

blå stickor + logga

_

Leave a Reply